HS-Sähkötoimi

Uusiutuvaa ja puhdasta energiaa auringosta ilman kuukausimaksuja

Aurinkosähköllä toimiva kokonaisuus

HS-Sähkötoimella on aurinkosähkön asennuksiin tarvittava tieto ja kokemus. Meiltä saatte samalla kertaa myös kaikki sisätilojen sähköistämiseen tarvittavan suunnittelun ja asennukset.

Järjestelmän oikea suunnittelu ja mitoitus lisää käyttöikää

Järjestelmä toteutetaan ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon käyttötarve. Ammattilaisena pystymme arvioimaan tarvittavan paneelitehon ja auttamaan sopivan invertterin valinnassa.  Meiltä saatte myös kaikki sisätilojen sähköistämiseen tarvittavat asennukset. Teemme yhteistyötä Aurinkosähkötalo Eurosolarin kanssa. Näin varmistamme myös tuotteiden yhteensopivuuden ja pitkän käyttöiän.

Kodin mukavuudet tuodaan vapaa-aikaan ilmaisella energialla

Akustolla toimivan aurinkosähköjärjestelmän avulla tuodaan sähköt edullisesti kiinteän sähköverkon ulkopuoliseen vapaa-ajan asuntoon, veneisiin ja asuntoautoihin. Päivän aikana akut latautuvat aurinkosähkön voimasta ja sähköä voidaan käyttää esimerkiksi jääkaapin, valaisimien, television ja tietokoneen käyttöön. Mökkijärjestelmä mitoitetaan sen mukaan kuinka paljon laitteita ja mukavuuksia halutaan mökkiolosuhteissa käyttää. Järjestelmä tuottaa 12 voltin tasajännitettä ja lisäämällä järjestelmään invertteri muuntamaan tasavirta vaihtovirraksi, voidaan käyttää myös tavallisia edullisia 230 voltin sähkölaitteita.
Ota yhteyttä

Aurinkopaneelit