HS-Sähkötoimi

Sähköasennukset ja sähkösuunnittelu samalta toimittajalta säästää kokonaiskustannuksissa

Sähköasennukset aina pistorasian asennuksista koko talon sähköistykseen

Me teemme sähköasennukset ja tarvittaessa sähkösuunnittelun – olipa kohteesi sitten uudisrakennus tai remonttikohde. Palvelumme on nopeaa ja työ tehdään huolellisesti. Pienasennuspyynnöt hoidamme nopealla aikataululla. Toimialueemme on Turku, Raisio, Naantali, Masku ja muut Turun lähialueet.

Sähkösaneeraus lisää turvallisuutta, säästää energiaa ja tuo lisää mukavuutta asumiseen

Askarruttaako kotisi energiankulutus tai sähköturvallisuus? Sähkösaneerauksella päivitetään kodin sähkölaitteisto turvallisempiin ja energiaystävällisempiin malleihin ja lisätään samalla asumisviihtyvyyttä. Ongelmakohdat selvitetään luetettavasti ja edullisesti käyttäen apuna lämpökameraa.

Sähkösuunnittelu lähtee aina asukkaan tarpeista

Toteutamme toimivan ja budjettiisi sopivan sähkösuunnitelman. Hyvä etukäteissuunnittelu takaa toimivan lopputuloksen ja pitää kustannukset kurissa. Kun valitsee suunnittelijaksi henkilön, joka pystyy toteuttamaan myös asennukset ja tarkastukset, niin palvelu on kokonaistaloudellinen ja tuo palvelun ostajalle merkittäviä kustannussäästöjä.

Kodinohjausjärjestelmien toteutus ja uudelleen ohjelmointi

Meillä on kokemusta kodinohjausjärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Kodinohjausjärjestelmä mahdollistaa mm. monipuolisen valaistuksen ja pistorasioiden ohjauksen eli tuottaa käyttömukavuutta ja muunneltavuutta. Suunnittelu kannattaa tehdä huolella ja saadaan älykäs koti asukkaan ehdoilla.
Ota yhteyttä

Sähköpalvelut