HS-Sähkötoimi

Pihavalojen kaapelointi ja pihavalojen asennus ei ole niin kallista kuin voisi luulla

Pihavalojen kaapelointi ja asennustyöt saat samalta toimittajalta. Kaapeliura kaivetaan minikaivurilla nopeasti ja riittävän syvälle (suositus on 70cm). Minikaivuri liikkuu hyvin ahtaissakin tiloissa ja tarvittava maan välivarastointi tehdään isolle peräkärrylle. Kaapelin upotuksen jälkeen valaisintolppa asennetaan paikoilleen, tehdään tarvittavat sähkötyöt ja kaivuutöiden jäljet tasoitetaan koneella.

Kaapelin vikapaikan etsintä ja vian korjaaminen – kaikki tarvittavat palvelut samalta toimittajalta

Omalla kalustollamme hoituu kaapelin vikapaikannus kaivuutöineen ja kaapelin korjaus. Nopea palvelu eli samalla kertaa paikannetaan vika, kaivetaan viallinen kohta esiin, korjataan vika ja lopuksi täytetään kaivettu alue. Meillä on omassa kalustossa minikaivuri, kaapelinpaikannin, traktorimönkijä peräkärryillä ja tehokas polttomoottorikäyttöinen haketin. Lopuksi voidaan tehdä mahdollinen Istutusten korjaus vikapaikan osalta. Mitään palvelua ei tarvitse tilata erikseen ja näin säästetään kustannuksissa.

Kaapelinpaikannin -järjestelmämme avulla pystytään paikallistamaan sekä jännitteiset että jännitteettömät kaapelit. Mittaussyvyys laitteella on jopa 4.9 m. Paikannus on tarkka ja vikatilanteissa uusitaan vain kaapelin viallinen kohta.

Risukkojen raivaus ja juurakoiden poisto ahtaissa tiloissa

Teemme risukkojen raivausta ja poistamme juurakot uusien istutuksien tieltä.  Risut haketetaan tontilla ja näin saatu puutarhakate on heti käytettävissä uusien istutuksien suojana. Haketuksella säästetään jätteen kuljetuksessa ja saadaan jäte tehokkaasti uusiokäyttöön. Maa-aineksen siirto hoidetaan mönkijällä ja väliaikainen varastointi tehdään ison peräkärryn avulla.

Pihaperustusten pohjatyöt – kivetykset, terassit ja laiturit

Minikaivurilla voidaan tehdä myös pihakivetysten ja terassien pohjatyöt. Saaristossa minikaivurilla voidaan tehdä laiturien kunnostuksen vaatimia pohjatöitä.

Ota yhteyttä

Kaapelointi